Реконструкцію доріг на вулиці Ківерцівській та проспекті Соборності завершать орієнтовно через два тижні.

Читайте також: Як скандальна донецька фірма "Данко" блокує ремонт доріг на Волині (відео)

Про це повідомив директор департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк, інформує Суспільне.

Поки ремонтні роботи тривають, на дорогах у час пік утворюються затори.

Спершу підрядники планували завершити облаштування доріг до жовтня. Зі слів посадовця, майстри підрядної організації мають ще докласти верхній шар асфальтобетону до військового аеродрому.

Микола Осіюк каже: на ремонт 400-метрової ділянки на проспекті Соборності витратять 20 мільйонів гривень, а на 1,2 кілометра дороги вулиці Ківерцівської – 46 мільйонів. Гарантія на ці дороги, зі слів головного комунальника міста, становить 10 років.

"Нині на цих вулицях – затори. Найбільші – у години пік, коли лучани їдуть на роботу та з роботи", – розповів водій таксі Леонід Андрійчук. Каже: відстань, яку раніше долав за декілька хвилин, зараз доводиться проїжджати за більш як пів години.

Затор на шляхопроводі в напрямку від проспекту Перемоги до Соборності в обідній час починається від половини мосту.

На проспекті Соборності вже поклали верхній шар асфальту на одній половині дороги. Майстер фірми-підрядника Володимир Кватирко каже: зустрічний бік дороги зроблять 21 жовтня.

Читайте також: На Волині затвердили обмеження у регіонах "червоної" зони

"Викладаємо сітку за новою технологією. Якщо машини цю сітку зачеплять, то вирвуть всю. Тому ми їх не можемо пускати на цих ділянках", – наголосив працівник ремонтної фірми.

Також затори на виїзді з вулиці Кравчука до вулиці Конякіна біля автостанції. Вулицями Карпенка-Карого та Ківерцівською, де дорога закрита на ремонт від кінця серпня, водії їздять із мінімальною швидкістю.

Розповіли, коли в Луцьку завершиться ремонт доріг

Розповіли, коли в Луцьку завершиться ремонт доріг

Розповіли, коли в Луцьку завершиться ремонт доріг

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook