ДКП «Луцьктепло» провело нарахування за послугу з постачання теплової енергії за 12 днів квітня 2021 року згідно діючих двоставкових тарифів.

Читайте також: Мешканці Луцька будуть отримувати єдиний рахунок з QR-кодом за спожиті тепло, воду та вивіз сміття

Про це повідомляє пресслужба ДКП «Луцьктепло».

Так, розмір умовно-змінної частини тарифу, що нараховується споживачам впродовж опалювального сезону згідно Реєстрів І - IV із врахуванням середньої фактичної температури зовнішнього повітря у квітні 2021 року +6,58ºС становить:

1. Для споживачів Реєстру І, з врахуванням температурного коефіцієнту, для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 9,22 грн/м2 опалювальної площі.

2. Для споживачів Реєстру ІІ, з врахуванням температурного коефіцієнту, для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 7,30 грн/м2 опалювальної площі.

3. Для споживачів Реєстру ІІІ, з врахуванням температурного коефіцієнту, для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 7,63 грн/м2 опалювальної площі.

Читайте також: Затвердили графік подачі гарячої води у Луцьку

4. Для абонентів Реєстру IV розмір умовно-змінної частини тарифу є різним для кожного окремого будинку, обладнаного системою автономного опалення.

Окрім того, розмір умовно-постійної частини двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії є індивідуальним для кожного житлового будинку та зафіксований у відповідних Реєстрах І – IV, і нараховується виходячи з опалювальної площі квартири.

Звертають увагу, що від сьогодні нарахування квітня та попередніх періодів доступні в особистому кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло» та в усіх банках. Просять вибачення за незручності, викликані відсутністю нарахувань в банках з кінця квітня, та звертаються з проханням оперативно сплачувати за спожиті послуги та не допускати накопичення заборгованості, яка сумарно для населення складає понад 136 млн грн (без нарахувань квітня).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook