Загиблого внаслідок ворожого обстрілу у зоні ООС бійця із Волині Миколу Сорочука поховають завтра, 25 січня, на Алеї Слави на кладовищі села Гаразджа. Прощання із ним у Луцьку розпочнеться о 9:00 в селі Лище. А о 10:30 проведуть чин прощання із полеглим воїном у Луцькому Свято-Троїцькому кафедральному Соборі.

Читайте також: "Клята війна": що відомо про вбитого снайпером на Донбасі волинянина

Про це повідомив голова Луцької райради Валентин Приходько, пише ІА "Волинські новини".

Так, у суботу, 25 січня, о 09.00 відбудеться панахида у селі Лище на вулиці Молодіжній біля будинку, де проживав Микола Сорочук.

Після цього о 10.00 кортеж відправиться до Свято –Троїцького собору в Луцьку, де відбудеться прощання із загиблим військовослужбовце.

О 10.30 розпочнеться чин прощання; об 11.00 – панахида за військовослужбовцем.

Читайте також: "З великими сірими очима, і з щирою посмішкою на вустах": вчителі поділилися спогадами про вбитого на Донбасі волинянина

О 12.00 годині відбудеться громадська панахида біля Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

По тому скорботною ходою рідні, близькі, друзі та небайдужі лучани пройдуть проспектом Волі до Луцького педагогічного коледжу. Поховання відбудеться на Алеї Слави у селі Гаразджа.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook