42-річна жінка, мешканка села Підгайці Володимир-Волинського району, бізнес-вумен, яка тримає у Володимирі-Волинському магазин непродуктових товарів на вулиці Ковельській неподалік АТБ – ось що розповідають про першу хвору на коронавірус у Володимирі-Волинському, пише БУГ.

Читайте також: Двоє осіб, які відспівували померлого лікаря, в котрого діагностували коронавірус, очікують на результати аналізів

Нагадаємо, у жінки підтвердили коронавірус 3-го квітня у результаті ПЛР-діагностики, хоча попередньо експрес-тест показав негативний результат. Пацієнтку направили до Луцька.

Мешканка району звернулася до Володимир-Волинського ТМО кілька днів тому зі скаргами на утруднене дихання та підвищену температуру.

Відвідувачі лікарні розповідають, що бачили її в черзі до кабінету флюрографії. На жінці не було маски.

Також, повідомляють, що жінка нещодавно встигла відвідати одне з найбільших відділень банків у Володимирі-Волинському.

Число контактів людей, з якими впродовж двох тижнів встигла поспілкуватися інфікована велике, серед них є і багато бізнесменів. Стало відомо, що усіх вона назвати не взмозі.

Читайте також: У районі на Волині зафіксували випадок зараження коронавірусом

Також відомо, що дочка пацієнтки нещодавно повернулася з Арабських Еміратів, її перевіряють на коронавірус. Проте це не єдине джерело інфекції, від якого могла заразитися жінка. У фейсбуці повідомляють, що інші члени родини також відвідували країни Європи.

Поки що про результати перевірки родини інформації немає.

У будинку, де проживають рідні хворої, міською владою були проведені дезінфекційні заходи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook