У цю ніч, з неділі на понеділок, жителів Землі чекає чергова зміна місячної фази. Повний місяць у жовтні 2019 настане 14-го числа о 00:08 за київським часом і збігається зі святом Покрови. За словами астрологів, це вважається добрим знаком.

Читайте також: В жовтні Україну одна за одною накриє низка потужних магнітних бур: як уберегтися від метеоудару

Місяць зійде під знаком Овна, а це означає, що штовхає нас на імпульсивні, зухвалі, необдумані вчинки. В цей час небажано починати нові справи, проводити будь-які важливі події, пише Сьогодні.

Повний місяць 14 жовтня: що відбувається в період повного місяця

Повний місяць – це завжди період стресу, перехід від накопичення сил до їх реалізації, пише астролог Олена Молдованова на своїй сторінці в Instagram. Невикористана енергія може стати некерованою, загострюються нервові розлади, збільшується число ДТП, аварій, самогубств, зростання злочинності. Відбувається перехід від розширення до стискання.

Зараз, з наближенням повного місяця, приховане, таємне нарешті стане явним і очевидним. Можуть відкритися очі на ті чи інші речі. Одним словом, в районі 12-14 жовтня будьте готові до сюрпризів – до того, що можуть розкритися нові факти і обставини, які змусять поглянути на події кінця вересня-початку жовтня по-іншому. Деякі попередні домовленості можуть втратити силу і актуальність.

Повний місяць у жовтні 2019: як себе вести

Заздалегідь налаштуйтеся на спокій і врівноваженість;

Відкладіть справи, що вимагають нервових витрат;

Уникайте провокацій і нервових відносин;

Виключіть алкоголь.

Пам'ятаємо, що повний місяць – це період максимально видимих результатів наших ідей, задумів, починань або подій, з якими ми зіткнулися ще на молодик 28 вересня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook