Кожна людина мріє мати здорову і красиву посмішку, але дуже часто боїться ходити до спеціалістів по допомогу. Бо вже стереотипно склалося, що це боляче, не зручно та дорого. Але напрям у медицині під назвою ортодонтія швидко розвивається, удосконалюється з кожним роком та набуває популярності. Однією з найбільш ефективних і популярних на сьогодні процедур є виправлення прикусу брекетами. Дужки кріпляться до зубів за допомогою спеціального клею, під впливом дуги зуби встають на своє місце. Зараз брекети вирішують майже будь-яку проблему, пов'язані з прикусом. Установка проводиться в клініці, тому пацієнту потрібно лише звернутися про допомогу та вчасно відвідувати консультації.

Виправлення займає від декількох місяців до кілька років, в залежності від індивідуальних особливостей людини. З найменшим втручанням зі сторони лікаря вам поставлять легкі та малопомітні брекети. Їх буде комфортно носити як дорослим пацієнтам, так і діткам. Але у такій делікатній справі важливо звернутися до хорошої клініки з компетентними кваліфікованими спеціалістами. Такою є стоматологія високого класу Люми-Ден www.lumident.kiev.ua/works/brekety-foto-do-i-posle. Клініка вже заслужила повагу та клієнтуру з вдячних пацієнтів. Досвідчені лікарі спеціалізуються на таких видах діяльності:

  • профілактика зубощелепних аномалій у дітей;

  • виправлення прикуса й нормалізація росту щелеп у дітей та підлітків;

  • ортодонтичне лікування дорослих;

  • вирівнювання зубів та виправлення прикусу за допомогою брекетів-систем (класичних і саморегулюючих) і прозорих кап.

Не треба гаяти час, щоб не призводити до проблем із зубами або прикусом і мати негативні наслідки від цього. Чи якщо є бажання поліпшити свій зовнішній вигляд, позбувшись деяких недоліків у посмішці. Не забувайте, навіть косметичні вади можуть завдавати помітної шкоди. Неправильність у змиканні може призвести до руйнування емалі, карієсу та захворювань ясен. В результаті раннє протезування чи реконструктивні процеси або хірургічні операції. Тому треба оперативно вирішувати будь-які питання, пов'язані зі станом ротової порожнини.

Використовуючи нові методики, спеціалісти швидко та безболісно виправлять:

  • Проміжки в зубах

  • Скупчення та скривлення зубів

  • Глибокий і перехресний прикус

  • Прогнатію

Якщо ви страждаєте на подібні діагнози чи вважаєте, що треба проконсультуватися щодо виправлення дефектів, звертайтесь до Люми-Дент, і вам запропонують найкращий для вас план лікування.

Автор статті – Коржев Руслан Вікторович.