Анастасія Заворотнюк виявилася не єдиною головною героїнею серіалу про няню, яка захворіла на рак. Зірка популярного американського серіалу "Няня", який йшов по ТБ з 1993 року, Френсін Дрещер страждала від раку після завершення цього проекту, як і Анастасія Заворотнюк.

Читайте також: "Прекрасна няня" Заворотнюк вийшла з коми – ЗМІ

Про це повідомляють російські ЗМІ, пише "Політека".

У матеріалі йдеться, що злий рок, який згодом поширився і на популярний російський серіал "Моя прекрасна няня" та його акторів, почався саме з американського серіалу. Так, Жанна Фріске, яка брала участь у кастингу на головну роль в російському проекті, чотири роки тому померла від гліобластоми. Померла від раку і Любов Поліщук, а Павло Сердюк в 20 років облисів, що було викликано сильним стресом.

Що стосується американської актриси Френсін Дрещер, то вона за головну роль гувернантки удостоїлася двох премій "Еммі" і двох номінацій "Золотого глобуса". На жаль, її успіх був затьмарений хворобою. Відразу після того, як 2000 року серіал був закінчений, Френсін була змушена призупинити свою акторську діяльність через рак матки.

"Я тільки що розлучилася і переїхала на нове місце, це було так важко. До цього у мене було все: прекрасний будинок, чудові друзі і чоловік, з яким ми разом створили "Няню". Але я була нещасна. Коли ти здійснюєш свою мрію, ти спустошуєшся. Саме тому я вирішила змінити своє життя. І раптом – вирок лікарів", – писала актриса в книзі "Рак-Шмаков".

Читайте також: Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" у важкому стані потрапила до реанімації

Актриса зверталася до восьми лікарів протягом двох років, проте лише одному вдалося вилікувати онкологію без хірургічного втручання.

"Доктор довго мене розпитувала, чи хочу я мати дітей, і в підсумку відмовила від операції, порадивши приймати настої лікарських китайських трав. В той момент я вирішила більше не відвідувати гінекологів і закупила величезну сумку різних трав. Я пила настої протягом двох років, і мій організм очистився. Так я перемогла найнебезпечнішу хворобу і хочу всім розповісти про це. Сила знаходиться в нас самих, і це найкращі ліки", – зізнавалася актриса.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook