Із приводу нанесення тілесних ушкоджень, умисного знищення або пошкодження майна, а також зірваного виконавчого комітету Луцької міської ради у Луцькому відділі поліції ГУНП у Волинській області відкрили низку кримінальних проваджень.

Читайте також: Волинська облспоживспілка програла суд щодо Старого ринку

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 21 лютого, розповів начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук, пише ІА "Волинські новини".

З його слів, з приводу нещодавніх подій на Центральному ринку порушена низка кримінальних проваджень, зокрема відкрито кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального Кодексу – умисне знищення або пошкодження майна.

"Ми відкрили кримінальне провадження щодо пошкодження вікон у приміщенні муніципальної варти згідно із статтею 194. Вдалося провести розслідування, особи встановлені, чекаємо висновків експертиз", – зазначив Олег Кічук.

Також він зауважив, що поліція відкрила кримінальні провадження за частиною 1 та 2 статті 350 ККУ за фактом нанесення тілесних ушкоджень працівникам муніципальної варти.

Читайте також: У Луцьку зі Старого ринку ще декілька підприємців переїхали на Новий

Окрім того, з його слів, порушена справа за фактом заяви начальника департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської щодо нанесення їй тілесних ушкоджень невідомими особами, проте, поки що, вона так і не поспілкувалася зі слідчими.

Разом із тим, відкрили провадження по факту зірваного засідання виконавчого комітету в міській раді.

"Робота виконкому була зірвана, й по цьому факту теж відкрили кримінальне провадження. Прийшло звернення від міської ради, його направили і до нас і до СБУ у Волинській області. Проводиться ряд слідчих дій, аналіз відеоматеріал", – акцентував Кічук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook