Волинська обласна організація президентської партії БПП "Солідарність" виявила хлопця, який 15 лютого напав з ножем на агітаційну палатку Петра Порошенка у Луцьку. Тоді зловмисник порізав тканину намета і втік місця події.

Читайте також: Напад на палатку Порошенка у Луцьку: атака конкурентів чи самопіар?

Заступник голови обласного штабу БПП Сергій Григоренко одразу зазначив, що це зробили, швидше за все, опоненти. Втім, було зрозуміло, що дана акція сплановна у самій пропрезидентській силі, аби хоч якось привернути до себе увагу. Адже підтримка чинного "гаранта" на Волині знаходиться на вкрай низькому рівні.

У світлі цього волинські БППісти нічого кращого не вигадали, окрім як створити резонанс і правильно подати його через місцеві лояльні ЗМІ. Проте ефекту це не дало. Навпаки, з "Солідарності" і її керівництва почали насміхатись ще більше, адже ніхто не повірив у те, що напад на палатку був організований кимось з конкурентів Порошенка на президентських виборах.

Читайте також: Самотність і непотрібність: волинська БПП "Солідарність" сконфузилась у Facebook

Залишати цю історію незакінченою було б взагалі нерозумно. Але у волинській БПП обрали найбільш провальний варіант завершення історії: хлопець прийшов сам у штаб і покаявся. У свою чергу "Солідарність" заявила, що відкличе заяву з поліції  хлопця і великодушно пробачає його. Це все було записано на відео і поширено у Facebook.

Не зроузуміло, на кого цей дешевий фарс з нападом на палатку, привселюдним каяттям і виявом милосердя розрахований. Невже у БПП настільки все погано з політтехнологами, що цей піар-хід виявився найкращим з усіх інших? Важко навіть уявити, які акції програли конкуренцію нападу на палатку.

В результаті БПП "Солідарність" і Петро Порошенко ще більше впали в очах лучан. Що ж ще готує Іван Мирка і компанія?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook