Матеріальний стан родичів народних депутатів "Слуги народу", які потрапили у парламент на хвилі популярності президента Володимира Зеленського, суттєво покращився. Попри скромні прибутки, минулоріч вони обзавелися люксовими автомобілями і столичною нерухомістю, повідомляє "Слідство.Інфо".

Читайте також: Екснардепа "Партії регіонів" підозрюють у створенні терористичної організації

Торік батько "слуги", члена одного з найвпливовіших у парламенті комітету з питань енергетики Сергія Нагорняка придбав авто "Lexus" 2020 року випуску. Середня вартість − $50 тис або 1,5 млн грн. Батько нардепа − пенсіонер.

Ще один депутат з енергетичного комітету − "слуга" Олександр Горобець. Перед обранням в парламент власного бізнесу не мав. В останній декларації вказав, що користується кількома авто. Зокрема "BMW" і "Lаnd Rover", які оформлені на його матір − пенсіоренку.

Напередодні Нового року матір нардепа стала власницею люксового Mercedes−Benz 19−го року випуску, який в народі називають "кубиком". Модель коштує до $300 тис. або 8, 5 млн грн.

Не був провальний 2020-ий і для "слуги" з правоохоронного комітета Олександра Дануци. Його мати-пенсіонерка придбала одразу 2 квартири − одну в жовтні, іншу в листопаді. Сумарна вартість двох однокімнатних квартир − не менше $100 тис.

Держава винаймає нардепу номер у готелі.

Також успішним минулий рік був для соратника президента у парламенті, колишнього учасника "95 кварталу" Юрія Корявченкова. Родинний гараж нардепа поповнився новою Toyota Land Cruiser 20-го року випуску. Коштує авто до $250 тис. Toyota зареєстрована на дружину "слуги". Це вже друга Toyota Land Cruiser в її власності.

Читайте також: Арахамія з'явився на публіці в уггах: його висміяли у мережі (фото)

"На відміну від інших народних депутатів, у "Юзіка" дійсно були великі готівкові заощадження. Але схоже, що тепер все пішло на нове авто", − сказано у сюжеті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook