Прикордонник з України порівняв на відео в ТікТок воїнів Збройних сил України зі свинями. Ролик набрав більше сотні тисяч переглядів, тисячі лайків, а громадяни РФ активно його репостять.

Читайте також: Повідомили деталі обшуків на митному посту "Луцьк"

Про цей кричущий випадок розповів полковник ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан в Facebook. Офіцер назвав ім'я прикордонника. Ним виявився Ігор Шарун з Львівської області. В цей час він є військовослужбовцем ДПС України у Волинській області, пише РБК-Україна.

На відео автор порівнює ЗСУ та воїнів зі свинями і віддає їм команди зі "Статуту" українською мовою. Коли Штефан в коментарі попросив прикордонника видалити відео, був грубо "відправлений у далеке плавання".

Видалив він відео лише після попередження оприлюднити його особисті дані.

"Дане відео не публікую у зв'язку з етичними нормами та придатністю для його поширення російськими пропагандистами", – пише Штірліц.

Читайте також: Волинського митника визнали винним за зберігання у польському банку сотні тисяч доларів

Офіцер закликав Державну прикордонну службу України розпочати службове розслідування.

"Ігорю Шаруну пропоную записати офіційне відеозвернення з вибаченнями перед воїнами ЗС України за свої дії та свідоме поширення дискредитаціних матеріалів щодо Українського війська та підігрівання російської пропаганди на 7-му році війни.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook