У пункті пропуску "Дорогуськ" через ремонт протягом місяця не буде функціонувати одна з автомобільних ваг на в’їзд на територію Республіки Польща. Тож водіїв, які перетинатимуть кордон у пункті пропуску "Ягодин", просять це врахувати.

Читайте також: До кінця жовтня на пункті пропуску "Ягодин" можливі черги

Про це інформують на сторінці "Волинська митниця Держмитслужби" у фейсбуці.

Водії попереджають, що через це можуть виникнути труднощі в безперебійному пропуску транспортних засобів комерційного призначення на виїзд з митної території України.

Згідно з інформацією на сайті Люблінської митної та податкової служби в Білій Подлясці, роботи стартують на початку жовтня 2020 року.

До 20 листопада в пункті пропуску "Дорогуськ" проводитимуться ремонтні роботи бетонного покриття смуг руху для легкових та вантажних транспортних засобів на в’їзному напрямку до Польщі, тимчасово виведуть з експлуатації ваги на смузі "TIR", повідомляють на сайті Держприкордонслужби України.

Читайте також: На "Ягодині" у мікроавтобусі знайшли насіння коноплі вартістю на понад мільйон (фото)

Зазначають, що у зв’язку з вищезазначеними роботами, буде виникати необхідність виведення з експлуатації автомобільної ваги динамічного зважування на смузі руху "TIR", що може спричинити уповільнення пропуску вантажних транспортних засобів.

Водіїв просять врахувати цю інформацію та, з метою уникнення накопичення транспортних засобів перед пунктом пропуску "Ягодин", обирати маршрут руху до Польщі через пункти пропуску: "Рава-Руська-Гребенне", "Краківець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Грушів-Будомєж".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook