У Португалії інспекторам міграційної служби загрожує 25 років тюремного ув'язнення через підозру у вбивстві нібито громадянина України.

Читайте також: "Убивайте мене, але не чіпайте внуків": жінка, яка заразила коронавірусом декілька сіл, благає про пощаду (відео)

Подробиці трагедії, яка трапилася 11 березня, повідомляє портал tvi24.iol.pt. За даними глави діаспори українців у Португалії Павла Садохи, йдеться про українця, який приїхав у країну в пошуках роботи.

В аеропорту Лісабона чоловіку було відмовлено у в'їзді у Португалію з невідомих причин. Після вимог пояснити ситуацію йому вдягли наручники і проти нього було застосовано фізичну силу.

Як стверджує Садоха, в такому стані (в наручниках) українця залишили самого в кімнаті, де в нього трапився напад епілепсії, в результаті чого настала смерть.

"Висловлюємо співчуття родині загиблого і засуджуємо злочинні дії працівників служби міграції", – резюмував глава діаспори.

Він також додав, що деталі розповів знайомий нібито вбитого чоловіка, який намагався відправити тіло на Батьківщину.

Читайте також: У страшній аварії у Словаччині загинули українські заробітчани, ще 20 − травмовані (фото)

Посольство нашої країни в Португалії вже відреагувало, направивши термінову ноту з проханням посприяти незалежному і справедливому розслідуванню. Відзначається, що українця нібито не тільки вбили, а й до останнього приховували факт смерті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook