Телеканал “Інтер” провокує черговий скандал зі своїм новорічним концертом.

Читайте також: $75 тисяч за вечір: скільки заробляють українські зірки на новорічних корпоративах. ІНФОГРАФІКА

Про це написав на своїй сторінці в Фейсбуці політичний оглядач Олексій Мінаков, передає “Народна Правда“.

“З року в рік телеканал “Інтер” вигодовує мільйони українців в новорічну ніч пропагандою совкових і ностальгічних цінностей. Особливе роздратування викликає участь одіозних виконавців – не виключенням стане і чергове 31 грудня. “Великий новорічний концерт “На Інтері – Головна ялинка країни” буде з участю Софії Ротару, Ані Лорак, Світлани Лободи, Таїсії Повалій, Alekseev. Ну, чесно, доки? “, – обурюється Мінаков. 

Як відомо, Софія Ротару в цьому році отримала “Золотий грамофон” в Москві з рук представника МЗС РФ Марії Захарової. І співатиме на “новорічному вогнику” на кремлівському “Первом канале”.

Світлана Лобода та Ані Лорак в цю новорічну ніч також будуть на кремлівському “Первом канале” – Лобода, наприклад, за сценарієм, буде плисти на теплоході по зимовій Москві-річці. Більш того, 31 грудня вони дадуть концерт в московському “Крокус Сіті Холі”, виступаючи на одній сцені з Григорієм Лепсом і Тіматі, яким СБУ заборонило в’їзд в Україну.

Таїсія Повалій, екс-регіоналка, переїхала жити і працювати в Москву – це не секрет. Отримувала в цьому році “Золотий грамофон” і недавно заспівала в Кремлі на сольному концерті Стаса Михайлова, який виступав в цьому році в окупованому Криму. Alekseev – його участь це взагалі цинізм вищої міри, тому що він буде співати на російському “Первом канале” відразу після бою курантів Кремля.

“Прикриваючись свободою слова, телеканал дає майданчик для виступу особам, які активно займаються “культурною” діяльністю в країні-агресорі. Принижується гідність кожного українця, включаючи сотні тисяч наших бійців-захисників і ветеранів!”, – резюмував експерт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook