Сергій Притула 7 червня оголосив про вихід із партії «Голос». Водночас він наголосив, що не йде з політики.

Читайте також: Більше, ніж у Медведчука: в мережі показали, як охороняють Сергія Притулу (відео)

Про це Притула повідомив у своєму Фейсбук.

Притула нагадав, що 2 роки тому перед минулими парламентськими виборами він оголосив про приєднання до команди «Голосу». За його словами, це було свідоме та зважене рішення.

«Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії «Голос». Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення», – заявив Притула.

Він каже, що основною проблемою партії є відсутність конструктивної комунікації між партійними «верхами» і «низами». Притула каже, що до останнього вірив у можливість «реанімації партії», але «діалогу не вийшло». 

Читайте також: Сергій Притула став батьком утретє (фото)

«Обласні та міські осередки не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва», – уточнив він.

Зі слів Притули, дехто з депутатів почав голосувати у розріз із бажанням своїх виборців, але відповідної реакції з боку керівництва партії не було. 

«Але відсутність будь-яких реакцій керівництва партії на «зашкварні» голосування своїх депутатів на будь-якому рівні, означає не лише толерування, але й погодження такої поведінки. Ба більше, партійні ряди почали очищати від тих, хто піддав критиці недобропорядних персонажів із «Голосу». А це ще раз дає мені підстави чітко артикулювати, що з такими «функціонерами» мені не по дорозі. І, надалі, супутників по тернистих шляхах української політики я обиратиму обачніше», – підсумував він.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook