Наталію Козій призначено директором державного підприємства "Горохівське лісомисливське господарство", про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства у Facebook.

Читайте також: Готові блокувати дороги: на Волині селяни "воюють" з лісівниками (відео)

Сьогодні, 2 липня, начальник управління Олександр Кватирко представив нового керівника колективу лісгоспу, висловивши сподівання, що зміни будуть лише позитивними і найближчим часом.

Наталія Миколаївна Козій – уродженка села Банилів-Підгірний Сторожинецького району Чернівецької області. Має спеціалізовану вищу освіту – закінчила Український державний лісотехнічний університет за спеціальністю "Лісове господарство".

Розпочала свою трудову діяльність у липні 2003 року – інженером лісовідновлення Володимир-Волинського держлісмисгоспу. На згаданому підприємстві працювала на різних посадах. З серпня 2017 – головний лісничий державного підприємства "Володимир-Волинське лісомисливське господарство". 

Читайте також: На Волині з лісництв викрали деревину

Крім того, наказом голови Державного агентства лісових ресурсів України директором ДП "Ковельське ЛГ" сьогодні призначено Віктора Данилюка, уродженця міста Ковель. Чоловік має повну вищу освіту – закінчив Державний лісотехнічний університет України у 1999 році за спеціальністю "Лісове господарство".

Трудову діяльність розпочав у Ковельському держлісгоспі у 2000 році інженером з реалізації, згодом був переведений на посаду інженера зовнішньоекономічної діяльності. Займав посади провідного інженера з реалізації, головного інженера ДП "Ковельське лісове господарство". З грудня 2012 року виконував обов’язки та з березня 2013 року призначений за контрактом на посаду директора державного підприємства "Городоцьке лісове господарство".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook