Український співак Андрій Данилко, який відомий своїм виступами в образі Вєркі Сердючки зізнався, що бачився з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також: $75 тисяч за вечір: скільки заробляють українські зірки на новорічних корпоративах. ІНФОГРАФІКА

Крім того, Данилко запевнив, що російський президент викликав у нього симпатію, пише "112 Україна".

"Це був Форос, 2004-й рік. Були Кучма і Путін. Там були відомі артисти, і з нами ніхто не вітався. Ведучим був Лещенко", – пояснив він.

За словами Данилка, Путін стояв за метрів десять, із келихом, і сміявся.

Читайте також: Вєрка Сердючка виступила в Росії на Новий рік

"Мені для балансу когось не вистачало, і я Путіна поманив пальцем. Гробова тиша - тільки цвіркуни. Я моментально протверезів, і не знаю, як вирулити. А Путін мені показав жестами, пальцем – "ні, ти до мене". Я біжу до нього, і мене вразило, що він дуже маленький. І як ніби він соромився. І він каже: "Андрію, спасибі велике за виступ. Ви не могли б, коли знімете свої обладунки, сісти з нами за стіл?" – розповів Данилко.

За його словами, на той момент Путін викликав дуже приємне враження.

"Може, тому, що він Терези, я відчув цю нашу сором'язливість, яка притаманна цьому знаку. За це наше спілкування ситуація навколо нас одразу змінилася – ми стали улюбленцями, нам накрили стіл, і всі артисти, які з нами не віталися, підходили до нашого столика і говорили: "Які ви молодці, як це все талановито". Нам дали літак, і ми полетіли з такою помпою в Київ", – наголосив артист.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook