У США в штаті Айдахо батьки, які відносять себе до мормонів, "лікували" смертельно хвору доньку молитвами, що ускладнило стан дівчини.

Читайте також: В ''Охматдиті'' дитину з раком виставили на вулицю

Про це повідомляє "Independent".

Дівчині поставили діагноз порок серця. Але це була не звичайна хвороба, а її особлива форма, при якій дівчинці потрібно було зробити операцію ще в ранньому віці. Інакше в дорослому житті проблеми з серцем будуть набагато серйозніші.

Її батьки знали про хворобу, але нічого не робили, щоб вилікувати доньку. Їхня віра забороняє будь-яке оперативне втручання в тіло людини. Замість цього батьки "лікували" дитини молитвами, травами і марними обрядами. Звичайно, це на хворобу ніяк не вплинуло.

Читайте також: Волинська сім'я бореться за життя 13-річного хлопчика

Коли дівчина стала повнолітньою, відразу почала своє лікування, але медики змогли лише полегшити її стан. Разом зі своїми старшими братами вона вирішила подати до суду на батьків. Однак в штаті Айдахо закон дозволяв батькам відмовитися від лікування дітей з релігійних міркувань. тому притягнути до відповідальності їх не вдалося.

Нині серце дівчини працює все гірше, вона прикута до лікарняного ліжка. Її серце і легені вже не можуть насичувати кров необхідним киснем, за них це роблять апарати. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter