Путінський прихвостень Дмитро Куликов уважає, що Україна має створити нову державу, де росіянам буде комфортно. Жорстку відповідь на його неадекватні мрії дала українська журналістка Яніна Соколова.

Читайте також: Боротьба з дурною "ватою" і подвійні стандарти: як працює провідна журналістка "5 каналу"

У новому випуску свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою" вона запропонувала для України назву "Ідіть на х*й", яка буде актуальною виключно для росіян.

"Ура, дочекалися, нарешті з’явилося вирішення всіх наших українських проблем! Бачите, як у росіян виходить – щоб їм у Читі комфортно жилося, треба розвалити і перезібрати свою державу. Я ж уже пропонувала – Київську Русь відтворити, зібрати Білоукроказазузію. Але якщо вам не подобається, у мене є ще варіант – створимо республіку Ідіть на х*й", – потролила вона всіх прихильників окупації України.

Для інших держав наша країна залишиться Україною, підкреслила Соколова.

Читайте також: Відома українська журналістка Яніна Соколова хвора на рак (фото)

"Ви такі до нашого кордону наближаєтеся, а там написано: "Ласкаво просимо, ідіть на х*й!". Причому для всіх країн світу ми залишимося Україною, а винятково у нашому з вами дипломатичному листуванні ми поміняємо: "На жаль, ми більше не хочемо купувати у вас ваш газ – з повагою, ідіть на х*й!", "Крим завжди був, є і буде нашим – з повагою, ідіть на х*й, Гоголь – український письменник – ідіть на х*й", – посміялася з росіян телеведуча.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook