Правопорушник, 21-річний житель ківерцівщини, створив два телеграм-канали та забезпечував їх функціонування, – виконував роль адміністратора, оператора і закладчика.

Читайте також: У 18-річного лучанина на вулиці знайшли наркотики

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Він фасував наркотичні засоби, психотропні речовини та залишав закладки на території Ківерець, після чого відправляв клієнтам фото і їх координати. Отримані кошти переводив на власні банківські картки. Окрім цього, зловмисник здійснював торгівлю наркотиками і контактним шляхом – «з рук в руки».

Сьогодні під час проведення санкціонованого обшуку за його місцем проживання поліцейські вилучили близько 15 г марихуани, фасувальні пакетики, пристрій для вживання наркотиків, електронні ваги, банківську картку, мобільний телефон та понад 1 тис. грн. Вилучене направили на дослідження.

Читайте також: У волинянина під час обшуку вилучили зброю, боєприпаси та наркотики (фото)

Встановлено, що зловмисник щомісяця збував близько 30 доз заборонених речовин на суму близько 15 тис. грн.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Наразі слідчі за погодженням з процесуальними керівниками готують зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні інкримінованого злочину.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook