Розкішний букет, світло софітів, золота обручка та щирі слова з уст коханого – таким 23-річна лучанка Наталія Мурашкевич запам’ятає особливий для неї день, у який вона стала нареченою.

Читайте також: Неймовірно зворушливі кадри: фанат перед стартовим матчем Євро-2020 зробив пропозицію коханій

Пропозицію руки та серця коханий зробив їй у колі найближчих друзів та в присутності мам увечері шостого липня на стадіоні «Авангард», інформує ІА Волинські Новини.

Як розповів лучанин Віталій Семенюк, із коханою він познайомився в правознавчому ліцеї, де вони навчалися в одному класі. Зустрічатися почали з десятого класу і відтоді ось уже вісім років разом.

До пам’ятного дня юнак готувався близько тижня: завчасу попросив у друзів допомоги з організацією сюрпризу, купив обручку, вигадав ідею з квестом для коханої, а сам напередодні нібито поїхав у відрядження до Львова.

«Ідея виникла спонтанно. Насправді я нічого грандіозного не планував. Просто свідомо зрозумів, що вже прийшов час, – поділився Віталій. – Думаю, ми стільки часу разом, тому що в наших стосунках є гармонія, максимальне розуміння. Напевно, саме тому зрозумів, що пора робити пропозицію. Наталія – це дійсно та людина, з якою я готовий пов’язати своє життя».

Читати ще: Обручка серед цукерок і кохання з першої кучугури: історії знайомств і заручин відомих пар у Луцьку. Фото

Освідчення стало неймовірним сюрпризом для дівчини, адже вона була упевнена, що коханий – у Львові, а на неї очікує квест-вечір із подружками.

За задумом, Наталію, аби вона нічого не запідозрила, разом з іншими «учасницями» на стадіон провели із зав’язаними очима. А на футбольному полі на неї вже очікував коханий. І коли дівчина зняла пов’язку, Віталій, ставши на коліно, зізнався їй у любові, після чого запитав, чи стане вона його дружиною. Звісно, дівчина погодилася.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook