Дівчинка, яка внаслідок аварії у с. Дачне травмувалася та втратила пам'ять, скоро повернеться додому.

Читайте також: У селі під Луцьком пішохід потрапив під колеса авто

Про це журналістам розповів батько дівчинки Юрій Швець, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Нагадаємо, жінка разом з дочкою перебували у таксі служби "Морячок Таксі", коли воно зіткнулося з легковиком та рейсовим автобусом. В результаті аварії загинув водій таксі та Софія Швець

Як стало відомо пізніше, за кермом автомобіля Mercedes−Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс−очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович.

До слова, днями на вулицях Луцька з’явилися два тематичні білборди із застереженням до необережних водіїв. Основне гасло рекламних щитів “П’яний за кермом – за ґрати на все життя”. Ініціатори створення таких білбордів − родичі загиблої у ДТП жінки.

"Ми хотіли нашому суспільству показати і не дати винуватцю аварії уникнути відповідальності. Обірвалось життя не однієї людини і скалічено долі десятків", − каже знайомий загиблої Євген Лущакевич.

Чоловік загиблої Юрій Швець розповів, що білборди мають соціальний характер, а кожен, хто сів п'яним за кермо має пам'ятати про відповідальність.

Водночас він розповів про стан своєї доньки, яка зараз перебуває у Волинській обласній дитячій лікарні.

"Все, дякувати Богу, в порядку. Сьогодні уже знімають шви, тому, думаю 2−3 дні і ми будемо вдома. В мене дуже сильні дівчата і морально, і фізично. Все буде в порядку. Життя триває", − запевнив Юрій Швець.

Читайте також: У Луцьку п'яний на Mercedes зніс електроопору (фото)

Чоловік дуже дякує лікарям, які врятували його доньку, а ще закликає усіх водіїв не повторювати фатальних помилок і бути обачним на дорогах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook