Сьогодні, 8 червня у Луцьку в один із тренажерних залів завітало двоє чоловіків, які під виглядом робітників, які чистять кондиціонери, хотіли обдурити власників та заробити на цьому грошей.

Читайте також: Лучанина "розвели" на купівлі "євробляхи"

Про це "Під Прицілом"  розповіли очевидці.

Від так, близько вечірньої пори, коли у залі займається велика кількість людей і у тренера немає часу відлучитися на якісь додаткові проблеми, до спортивного залу завітало двоє чоловіків, аби нібито збирались почистити кондиціонери. Вони представились працівниками служби, які обслуовують саме цей зал та без відома та дозволу почали розкручувати пристрій, незважаючи на те, що в приміщенні багато клієнтів.

Тож поки люди оговтуються від інформації, так звані "працівники" уже розкручують кондиціонер, вимагаючи за це чималі гроші.

У свою чергу, тренер, який саме надавав свої послуги відвідувачам, поцікавився у так званих працівників, хто їх викликав та чому вони приїхали без попередження та без дозволу починають щось робити.

Від так, тренер зателефонував до власника та поцікавився чи це він замовляв дану послугу саме на цей день Проте, власник закладу, зрозумівши, що перед ним шахраї, зателефонував у фірму, яка обслуговує зал. Там йому повідомили, що це "розводняк" чистої води.

Читайте також: Волинянка ошукала свого роботодавця на понад 64 тисячі гривень

Отже, як повідомили на фірмі, які продають та обслуговують кондиціонери, чоловіки із різних міст їздять по Україні, представляючись працівниками подібних фірм,"розводять" підприємців, аби заробити на цьому чималих грошей. 

Тож, поки власник передавав своєму працівнику отриману інформацію, шахраї зрозуміли, що їх викрили та швиденько втекли, поки ніхто не бачив.

Тому, будьте обережні із "працівниками", які без попередження приходять до вас та починають щось робити. Краще зателефонувати у потрібний офіс та вияснити всю ситуацію.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter