Рятувальникам, які гасили пожежу у відпочинковому комплексі "Озерецькі бані" біля Луцька, довелося працювати у складних умовах, оскільки вогонь швидко розповсюджувався по дерев'яних конструкціях. До того ж гасіння пожежі ускладнювалося низькою температурою.

Читайте також: На Волині горять відомі "Озерецькі бані" (відео)

Про це повідомив у Facebook начальник сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи із громадськістю управління ДСНС України в області Володимир Нестеров.

Зі слів Нестерова, повідомлення про пожежу в відпочинковому комплексі "Озерецькі бані" в селі Озерце Ківерцівського району до служби "101" надійшло о 16:31.

"О 16:41 до місця події прибула чергова варта Держави пожежно-рятувальної частини №6 міста Ківерці Управління ДСНС у Волинській області, їм на допомогу примчали рятувальники ДПРЧ-25 та ДПРЧ-1 Луцька. На гасіння було подано загалом 3 спеціальних водяних стволи, рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від диму та вогню. Вогонь швидко розповсюджувався по дерев'яних конструкціях", – зазначив Володимир Нестеров.

О 17:10 пожежу локалізували, о 17:55 – ліквідували.

Читайте також: У місті на Волині згоріла лазня

Керівництво гасінням пожежі здійснювали фахівці Оперативно-координаційного центру управління ДСНС області.

"Завдяки злагодженим діям 2 сусідні будівлі вдалося врятувати від вогню. Причина пожежі встановлюється, на місці події працює спеціальна комісія", – розповів Володимир Нестеров.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter