На офіційному сайті Центральної виборчої комісії уперше опублікували фотографії усіх кандидатів, які балотуються в мажоритарних округах.

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще 11 кандидатів у нардепи від Волині (список)

Таких ОВО в Україні нині 199, а балотуються в них 3220 осіб. Тобто в середньому – 16 осіб на місце,пише ТСН.

У списках партій – ще 2747 кандидатів. Тобто загалом кандидатів – 5967, або ж 13 осіб на місце під куполом Верховної Ради.

У громадському русі "Чесно" зазначають, що оприлюднення фото кандидатів "дозволить не лише побачити світлини лідерів перегонів, а й краще ідентифікувати технічних кандидатів і так званих "клонів", котрі можуть спотворити результати волевиявлення громадян. Раніше виборці могли побачити портрети кандидатів-мажоритарників у своєму окрузі лише на інформаційних плакатах на виборчих дільницях".

Читайте також: Оприлюднили порядок розташування політичних партій у бюлетенях на виборах до Верховної Ради (список)

Знайти кандидатів у нардепи в своєму окрузі можна за цим посиланням. Знайти кандидатів там можна трьома способами – за алфавітом, у списку партії або ж за номером виборчого округу.

Нагадаємо, до 15 липня українці мають право змінити місце голосування без зміни виборчої адреси. Позачергові парламентські вибори відбудуться в неділю, 21 липня 2019 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook