26 листопада у ДТП на трасі Рівне-Сарни поблизу Березного загинули дружина та син священника – отця Григорія з села Новий Моквин Березнівського району. Ще двоє дітей – у лікарні, їм необхідна допомога на лікування.

Читайте також: У місті на Волині зіткнутся два автомобілі

Про це повідомляє священник Валентин Марчук у Facebook.

Жінка та середній син Герман (7 років) померли на місці ДТП, а старший (11 років) та наймолодший (4 роки) сини – Марко і Севастьян, знаходяться зараз у реанімації в лікарні.

"Родині отця Григорія зараз потрібні гроші для лікування діток, а тому залишаємо номер карточки 5168 7554 3592 4267 (Ясковець Григорій Іванович). Усі, хто має можливість допомогти долучіться до благородної справи!", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аварія сталася на трасі Рівне-Городище-Старокостянтинів у Березнівському районі. На Моквинському перехресті зіткнулися легковик ВАЗ та вантажівка. Водій вантажівки казав, що жінка мала б його пропустити. Водій намагався уникнути зіткнення, але не вдалось. 

Читайте також: На трасі "Київ − Ковель" сталась аварія з трьома травмованими (фото)

На місті автотрощі водійка ВАЗ – 30-річна Марія та її 7-річний син Герман, ще двоє дітей – у реанімації.

У загиблої дитини саме був день народження. Хлопчику виповнилося 7. За життя двох братів 4-х та 11-ти років борються медики.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook