Моршин – красиве курортне містечко і здравниця національного масштабу, куди цілий рік приїжджають тисячі туристів з України та інших країн. Цьому сприяють приголомшлива природа з горами і реліктовими лісами, найчистіше повітря, цілюща мінеральна вода і гостинність місцевих жителів.

Якщо ви ще не були в Моршині, то 2020 рік саме час це виправити! Адже тут можна не тільки цікаво провести час, а й позбутися від стресів, хронічної втоми, синдрому менеджера, надлишкової тривожності і системних захворювань. До того ж – поїздка сюди вийде досить бюджетною, а якість відпочинку буде не гірше ніж за кордоном!

Умови проживання та відпочинок в санаторіях здравниці

Санаторії здравниці мають великий номерний фонд, який відповідає європейським стандартам якості. У номерах різних категорій вас чекає все те, що необхідно для повноцінного відпочинку. Якщо вам подобається зелень і мальовничі парки, sanatorii-karpat.com рекомендують зупинитися в "Дністрі" або "Черемоші".

Ближче до центру міста розташовані корпуси "Лаванда" або "Перлини Прикарпаття". А любителям самоти і тиші напевно буде затишно в "Прикарпатської Ватрі", що знаходиться в невеликому селі під Моршином.

У вартість проживання включено повноцінне триразове харчування. Місцеві кухарі готують зі свіжих, органічних продуктів згідно збірників дієтичних рецептур. Дієтичне харчування покращує ефект від лікувальних процедур, сприяє поліпшенню самопочуття, нормалізації роботи органів 

шлунково-кишкового тракту та сечовидільної системи, мінімізує прояви ендокринних розладів.

В кожному санаторії працюють туристичні бюро, які організовують для вас захоплююче дозвілля. Радимо відправитися на захоплюючу екскурсію по місту і спробувати місцеві гастрономічні спеціалітети.

Лікування у санаторіях Моршина

У всіх здравницях працюють досвідчені спецілісти. Також там є сучасна лікувально-діагностична база, що дозволяє ефективно допомагати людям, що страждають від захворювань:

  • шлунково-кишкового тракту;

  • жовчного міхура;

  • сечового міхура;

  • печінки;

  • кишечнику.

Великою популярністю користуються питні курси мінеральної води "Моршинська", а також хвойні, перлинні, бішофітні ванни, висхідний душ і душ Шарко, вагінальні зрошення, аромотерапія.

Від чого залежить вартість путівки у 2020 році?

На ціну путівки в Моршин впливають різні чинники, в тому числі – санаторій, категорія номера, кількість відпочиваючих. Якщо хочете заощадити, відправляйтеся туди в низький сезон. Тоді більшість санаторіїв пропонують значні знижки. У високий сезон – влітку, взимку, ранньою осінню, вартість відпочинку буде вище.

Щоб не упустити свою вигоду, підпишіться на наші оновлення та відпочиньте в здравницях курорту по кращому співвідношенню якості і ціни. Мальовничий Моршин чекає вас в гості 2020 році! Приїжджайте сюди обов'язково!