Учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" – 25-річна художниця Ольга 3-го випуску покинула проєкт. Холостяк Михайло Заливако вирішив попрощатися з дівчиною, тому що вона не захотіла йому відкритися і розповісти, чим вона займалася у минулому.

Читайте також: Оля Полякова показала гарячі фото з пляжу

Всю правду дівчина розповіла на постшоу "Як вийти заміж", пише ТСН

"У моєму житті був секс за гроші", – відверто зізналася Оля.

Дівчина 2 роки тому жила в іншій країні і зустріла людей, які їй запропонували займатися сексом на камеру.

"Секс був з чоловіком і жінкою. У цей час я також зустрічалася з чоловіками, які мене забезпечували фінансово. Я просто увійшла у смак", – додала вона.

А до цього часу Оля працювала у Харкові педагогом в школі, вона український філолог за фахом. Дівчина захищала освітні проєкти.

Живучи в іншій країні, її не залишала думка, що вона повинна розповісти про все батькам.

Читайте також: У мережі показали розкішний особняк Софії Ротару (відео)

"Я довго виношувала, що для того, щоб мені спокійно жити, мені потрібно, щоб мене прийняли мої найближчі люди. Я зателефонувала своїм батькам і зізналася. Мені мама сказала: "Я здогадувалася, чим ти там займаєшся", – поділилася спогадами Ольга.

Також Ольга розповіла про своє татуювання – на зап'ясті у неї написано слово "Елітка". На питання, що це означає, дівчина відповіла: "Це швидше за все у сенсі жарту, чи що?"

Ще вона зізналася, що зараз їй сімейна пара допомагає фінансово.

"Ми зустрічаємося, п'ємо чай. Але секс у нас був. У мене немає упору в те, що я така. Це, наче хобі", – підсумувала Ольга. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook