Автомобіль – не лише засіб пересування, а й відмінне місце для заняття сексом. Тож, якщо у тебе є авто та бажання урізноманітнити інтимне життя – не відмовляйся від ідеї зайнятися коханням в машині.

Читайте також: Як отримати одночасний оргазм з своїм партнером

Якщо ви любите мандрувати на автомобілі, то не зайнятися в ньому сексом – справжній гріх. Пропонуємо кілька порад і хитрощів, які дозволять отримати максимум задоволення під час цього приємного процесу, пише 24 канал.

  • Кохайтеся на задньому сидінні

Чому? А тому, що у пориві пристрасті у вас є шанс натиснути на гудок, привернувши увагу на власне авто. Гірший сценарій – ви можете рушити з місця, врізавшись в автівку, що стоїть поруч.

  • Можеш скласти сидіння – зроби це

Не всі автомобілі є просторими, тож твоя задача – організувати місце для комфортного сексу. Ти ж не хочеш, щоб кохана постійно вдарялася головою об стелю автівки, а твої ноги – терпли.

  • Місіонерська поза в топі

Секс у машині можна порівняти з тетрісом, але замість цифрових блоків у вас є кінцівки, а ряди "зникають" тільки після оргазму тебе і твоєї партнерки. Тож вам потрібно економити місце під час кохання в машині, і найкращий спосіб зробити це – інтимний секс шкіра до шкіри. Ось чому місіонерська поза ідеальна для сексу в машині. Можеш також спробувати стиль собачки. Але тут потрібно бути готовими до того, що можна гепнутися головою в стелю автівки, якщо вона низька.

  • Одяг – подушки безпеки

Використовуйте вашу одяг як подушки, щоб голова не билася об двері машини. Так само можна скласти під головою теплий светр або куртку, аби шия після заняття сексом не боліла. Загалом, потурбуйся не лише про місце, а й про комфорт під час кохання в авто.

Читайте також: 5 крутих позицій для сексу в будь-якому місці

  • Тонуй вікна

Ясна річ, що у нас повністю тонувати вікна автомобіля не можна. Але це не означає, що ти не можеш скористатися певними хитрощами. До прикладу, можеш повісити плед. Та й узагалі, бажано кохатися в автомобілі в темну пору дня та без увімкненого світла. Так процес буде ще інтимнішим і цікавішим.

  • Стиль собачки з відчиненими дверима

Це, звичайно ж, не зовсім секс в машині. У цій позиції партнерка має бути у салоні, а ти – зовні. Але не поспішай надто сильно спускати штани, аби встигнути швидко їх підтягнути, якщо десь з'явиться випадковий свідок вашої інтимної зустрічі.

Не забувай про те, що сексом у машині потрібно займатися відповідально. Переконайся, що вона стоїть на ручнику. Що вас ніхто не побачить. Що ви не стоїте під знаком СТОП. Ви ж не хочете провести ніч у поліції?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook