Популярний український співак Олег Винник не втомлюється дивувати своїх шанувальниць. Після новорічних свят улюбленець жінок гайнув у Берлін, де у нього є будинок і студія, щоб записати нові пісні і підготуватися до чергового гастрольного туру.

Читайте також: "Потрібно вирішувати", – кар'єра Винника на межі краху

Артист опублікував в Instagram фото, яким заінтригував прихильниць. Винник відростив бороду. Під знімком він, переробивши слова хіта "Вовчиця", запитує у підписниць: "Бритись чи не бритись?", пишуть "Факти"

Варто відзначити, що вірні "вовчиці" готові сприймати свого "вожака зграї" будь-яким. У коментарях вони засипають улюбленого виконавця компліментами і запитують про нові концерти. Вже скоро Винник презентує ексклюзивну весняну програму "Для мене ти – золота". Як каже сам співак, це його "звернення до жінки – дорогоцінної половинки кожного чоловіка".

Читайте також: "Квартал 95" висміяв Винника у новому шоу (відео, фото)

"Можливо, вона не ідеальна, але якою б її не сприймали інші, для цього конкретного чоловіка вона – золота. Нам усім потрібно навчитися так ставитися до своїх близьких, і в першу чергу до своїх жінок – берегти, любити і просто жити ними", – вважає Винник. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter