Володимир Ватрас – депутат зі "Слуги народу" хворий на коронавірус, стверджують ЗМІ. Якщо ця інформація підтвердиться, Ватрас буде третім нардепом з президентської фракції, який має COVID-19.

Читайте також: Народний депутат України поборов коронавірус, – ЗМІ

Нардеп перебуває в одній з лікарень Хмельниччини. Про те, що Ватрас має COVID-19, повідомляє УНН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у коментарі зазначив, що поки не має інформації про те, що Ватрас заразився коронавірусом.

Володимиру Ватрасу 40 років, він народився на Хмельниччині.Кандидат юридичних наук. Займався науковою діяльністю. Професор кафедри цивільного права та процесу у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова.

Потрапив до Ради за списком "Слуги народу" під номером 64. Ватрас – член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, професор кафедри цивільного права та процесу Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.

Нагадаємо, раніше позафракційна депутатка Верховної Ради Анна Скороход захворіла на коронавірус. Крім того, коронавірус виявлено у ще одного нардепа – Олександра Лукашева з ОПЗЖ", йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook