У Рівному відбулася масштабна хода за традиційні сімейні цінності. В акції взяли участь сотні рівнян, а також політики та представники релігійних організацій, які, власне, й виступили організаторами ходи.

Читайте також: Оновлена Ірина Білик зняла кліп із лесбійськими поцілунками

Колона стартувала від Кооперативного коледжу, а потім центральною вулицею - Соборною – направилася до центру міста, передає ЧаРівне.

На ходу рівняни приходили цілими сім’ями. Кажуть, вирішили у такий спосіб підтримати сімейні цінності.

Під час ходи викрикувалися різні гасла: "Рівне – за християнську сім’ю!", "Здорова родина – здорова Україна!", "Шлюб – це союз чоловіка та жінки!" та ін.

Пастор Роман Курбацький, координатор ходи, заявив, що учасники не вийшли проти когось, а – за. За здорову щасливу сім’ю, за тверезих чоловіків та жінок тощо. Він розповів, що організаторами акції є Міжцерковна рада, Рух реформації, міська рада.

Читайте також: Українці рішуче виступили проти нетрадиційних стосунків та ЛГБТ

"Щоб знищити державу, спочатку хочуть знищити сім'ю. А для того, щоб допомогти державі, потрібно підтримати сім'ю. Варто наголосити на тому, що сім'я – це союз чоловіка і жінки. Про це говорить Біблія, здоровий глузд і досвід розвинених країн.

Тому якщо Ви не хочете, щоб діти в дитсадках і школах слухали про те, що геєм чи лесбійкою бути цілком нормально, приєднуйтеся до заходу, який пропагує традиційні сімейні цінності.

Чому ми з Європи беремо тільки погане?!" – сказала одна із учасників ходи.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter