Необхідно розслідувати можливі зловживання службовим становищем керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталії Остапкович.

Читайте також: В районі на Волині представили нового голову РДА

Таку петицію зареєстрував власник Ковельского АТП та Нововолинського АТП-10708 Валерій Миронюк. Підписати її можна за посиланням, пише ІА Волинські новини.

Чоловік закликає створити спільну комісію за участю депутатів облради та перевізників для розслідування можливих зловживань службовим становищем керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Наталії Остапкович із подальшим поданням матеріалів у відповідні слідчі та судові органи.

Валерій Миронюк стверджує, що Наталія Остапкович причетна до однобокого упередженого розірвання договорів на перевезення пасажирів, системного лобіювання окремих перевізників, порушень процедури проведення конкурсів на перевезення, прийняття завідомо невигідних рішень задля лобіювання інтересів окремих перевізників, однобокого прийняття рішень про закриття, відкриття маршрутів, змін графіків руху тощо.

Водночас волинянин зауважує, що вказаний у декларації дохід Наталії Остапкович не відповідає її реальному майновому стану.

Зауважимо, що, згідно з даними декларації керівниці підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації, у її власності – житловий будинок (58,2 кв. м) та земельна ділянка (1500 кв. м) у Голобах Ковельського району.

Ще одна земельна ділянка (1680 кв. м) і житловий будинок із господарськими спорудами (139,5 кв. м) у Боратині Луцького району належать дочці Софії.

Минулорічний дохід Наталії Остапкович сягнув 329 800 гривень – це заробітна плата за основним місцем роботи.

Відповідно до декларації, посадовиця не має ні автомобіля, ні готівки, ні банківських вкладень.

Читайте також: Скандальний ексректор СНУ зайнявся черговим сумнівним проектом

Нагадаємо, волинські перевізники неодноразово викривали неправомірні дії з боку чиновниці ОДА, через що навіть пікетували будівлю облдержадміністрації.

Також Наталію Остапкович звинувачували в тому, що вона керує незаконними схемами та перешкоджає діяльності перевізників.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook