Популярна блогерка TikTok з нікнеймом di.rubens, яка раніше записала скандальне відео на алеї Небесної Сотні, потрапила в базу "Миротворець". Виявилося, що справжнє її ім'я – Онацька (Маламан) Таїсія Ігорівна, пише 24 канал

Читайте також: Назвала Росію улюбленою країною: популярна українська блогерка зняла скандальний ролик на алеї Небесної Сотні (відео)

На сайті проєкту з'явилося відповідне досьє на неї. "Провокаторка. Антиукраїнська пропагандистка. Свідома дискредитація Збройних сил України. Свідома участь в інформаційній спецоперації Росії (країна-агресор) проти України", – пише на сайті.

Нагадаємо, що блогерка з TikTok з нікнеймом di.rubens записала відео, яке згодом видалила, але воно встигло розлетітися мережею. Вона, обираючи між Росією та Україною, обрала Росію, а згодом засміялася. Це спричинило обговорення відео в мережі, також його поширив офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан. Зазначимо, що відео було знято на алеї Небесної Сотні, сама блогерка мешкає в Києві.

Читайте також: "Оп, мусорок, не шей мне срок": на Західній Україні нацгвардійці співають російський шансон

Дівчина на особистій інстаграм-сторінці опублікувала відео, в якому відреагувала на численні публікації українських ЗМІ. Вона назвала матеріали сфальсифікованими та такими, що розповсюджують неправдиву інформацію.

Також Таїсія наголосила, що вона готується подавати до суду на офіцера ЗСУ, а її справа вже начебто розглядається в Міністерстві оборони України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook