Відома скандальна українська співачка Анастасія Приходько викликала поліцію до доньки, аби ті, поспілкувалися з нею. Про це вона написала у соцмережі Facebook.

Читайте також: Відома українська співачка потрапила у гучний скандал у Франції (відео)

"В Америці телефонують в поліцію і кажуть, що треба з дерева прибрати кота, або поговорити з підлітками. А поліція завжди рада допомогти. Ох! Або моє улюблене, коли поліція прибуває на момент молодіжних вечірок і всі одразу рвуться додому від страху!

Дуже хочу привітати з професійним святом з Днем поліції цих мужніх хлопців. Дуже дякую, що сьогодні ходила в поліцію, а вони прийшли і поспілкувалися з моєю старшою донечкою. І пояснили, що світ не складається з рожевих поні, тіктоку та фіалок", – пише співачка.

Читайте також: Леся Нікітюк, Тіна Кароль та інші: хто може стати головною героїнею шоу "Холостячка 2"

Користувачі соцмережі обурюються таким вчинком співачки. Зазначаючи, що у поліції у цей час є набагато важливіші справи, ніж розмовляти з її донькою.

"Зрозуміло, чому їм ніколи виїжджати на крадіжки та хуліганства. А кримінальні справи роками лежать на полках", "У богатих свої причуди. Зате у нас розшукують дівчину уже два тижні люди, волонтери, рідні. Просто невистачає поліцейських. А тут такий важливий виклик", "Вважаю, що це ганьба для батьків. Ще й афішувати таке". "А поговорити по-батьківськи зі своєю дитиною слів не вистачає, чи розуму? Поліцаїв тре кликати? ЖАХ!", – коментують допис користувачі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook