Екс-директорку Луцького КП "Ласка" Дану Новарчук звинувачують у живодерстві та незаконній утилізації бездомних собак.

Читайте також: Екс-очільниця КП "Ласка" Дана Новарчук звозить до Луцька бродячих собак з інших міст

Нині скандальна Дана Новарчук очолює стерилізаційний центр "Порятунок чотирилапих" у Луцьку.

Про кричущі випадки на своїй сторінці у Facebook повідомила зоозахисниця з міста Славута, що на Хмельниччині Тамара Коржина:

"Сьогодні вранці (28 травня, – ред.) мені зателефонувала моя знайома, яка любить тварин, що о 5:45 ранку у них у дворі п'ятиповерхівки відловлювали собак.

Вона почала кричати з балкона і побачила, як стояв білий бус і біла жінка, підповзала до собачки і заманювала її. Люда почала кричати і вискочила, щоб забрати своїх собачок, якими вона опікується. Як виявилося, то це знову знаменита живодерка Дана Новарчук із Луцька. З нею були ще 5 мужиків, в тому числі і наш представник поліції, який живе в цьому будинку.

Люда їх прогнала, але вона чула, як верещали собаки в інших дворах багатоповерхівок. Вона повідомила нашим двом захисниця і ті знову пишуть заяву в міліцію, але цю прокляту живодерку не лякають ніякі заяви і вона продовжує їздити по містах України і відловлювати собак за 600 грн за собаку, а потім везе їх на утилізацію. Це все робиться приховано і таємно.

Читайте також: Екс-директор КП "Ласка" Дана Новарчук "засвітилась" у гучному скандалі (відео)

Зоозахисниці наші навіть запрошували телеканал 1+1, їздили в Луцьк дивитися, де цей стерилізаційний центр, як стверджує живодерка Новарчук, але як виявилося, що там декілька кімнат і гараж для цього живодерського буса.

Це вже другий раз в цьому році вона забирає по 30 собак тільки з нашого маленького містечка 40 тисячним населенням. А що вона творить у великих містах? У минулому році воно вивезло понад 100 собак з нашого міста", – зазначається у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook