У Росії у ДТП з вантажівкою загинув Instagram та YouTube блогер з України Павло Петель, який був родом з Дніпра.

Читайте також: Загиблого водія деблокували рятувальники: повідомили деталі смертельної аварії на Волині

Чоловік зупинив попутку на Сімферопольському шосе. Водій Mercedes на швидкості близько 200 км/год влетів у фуру, яка стояла на заправці. За інформацією Telegram-каналу Mash, Петель прямував до Москви із міграційного центру в Сахарово, пише Уніан.

"Зупинив попутку, її водій на швидкості близько 200 км/год в'їхав у вантажівку. Блогер сидів на передньому пасажирському сидінні й загинув відразу", – йдеться у повідомленні. 

Всього в автомобілі знаходилися 4 людини – водій і 2 пасажири загинули на місці. Ще одна людина вижила.

Блогера шукали дві доби, перш ніж його рідні змогли встановити, що він загинув в аварії в Подольську. Аварія сталася 4 квітня, знайшли його 6-го. Петель 5 днів тому писав у своєму Instagram, що хоче додому.

Читайте також: Молодий волинянин загинув у страшній аварії в Польщі (фото)

"Хочеться заснути і прокинутися вдома... Не всі зрозуміють ці слова. Покинувши дім майже 15 років тому, я все ще на шляху до свого домашнього вогнища. Особливо в ці дні, так хочеться побути з близькими, рідними... в своєму теплому рідному домі. Все добре, все розгортаємося, як потрібно ", – висловився блогер і розмістив фото свого кота, який теж часто з'являвся на його сторінці.

Петель відомий своєю участю в шоу "Давай одружимося" і епатажними появами в жіночому одязі з макіяжем. Він також вів відеоблог на платформі YouTube, де в образі "багатої жінки" розповідав про тренди в одязі й розмірковував про моду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook