Посаду заступника голови Ратнівської райдержадміністрації може очолити колишній депутат Волинської обласної ради від Партії регіонів Андрій Мельник. Свого часу політик був учасником гучного скандалу, коли опублікували записи, на яких він вчив членів ДВК як фальсифікувати вибори на користь регіоналів.

Читайте також: За великі гроші: як і в яких умовах українські заробітчани повертаються додому через волинський пункт пропуску (відео)

Декларацію кандидата на посаду він подав 11 квітня, остаточне рішення ще не прийняте, передає ІА "Волинські новини".

В ній він вказує право власності на третину квартири в Луцьку та 2 тисячі євро заощаджень.

Нагадаємо, Андрій Мельник був одним з активних партійців політичної структури президента Януковича ще з 2002 року. З 2004 по 2008 рік – завідувач відділу по роботі з молоддю Волинського обласного відділення Партії регіонів. Згодом його роботу в молодіжному крилі партії продовжив політолог Петро Сосницький, який очолив "молодіжку" Партії регіонів на Волині. Нині він працює в пресслужбі депутата міськради Валерія Бондарука, займається зв’язками з громадськістю на заводі "Біо Пек" та є редактором сайту "Волинь Інфа".

Читайте також: Робота в Україні: Шмигаль пообіцяв створити 170 тисяч робочих місць

З 2008 року – заступник голови Волинської обласної організації Партії регіонів з організаційної роботи. У 2010 р. обраний депутатом Волинської облради, склав повноваження у 2015 р.

В 2012 році Андрій Мельник вляпався в скандал: журналісти опублікували записи, на яких він вчив членів дільничних виборчих комісій фальсифікувати вибори на користь партії Януковича. Зі знанням справи депутат-юрист пояснював працівникам, як "правильно" рахувати голоси і що "нічого страшного в цьому немає".

Як стало відомо виданню "Під прицілом" від експрацівників ОДА, які працювали під керівництвом Мельника, колеги називали його за особисті якості "недоумком", "істеричкою" та "шісткою" через низькі моральні якості та бажання вислужитись.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook