У Львові не заборонятимуть роботу фітнес-залів та хостелів у зв’язку із занесенням міста до "помаранчевої" зони карантину.

Читайте також: Після престольного празника у селі під Луцьком священник та його дружина захворіли на коронавірус (фото)

Міський голова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook заявив, що ці заклади працюватимуть з дотриманням усіх карантинних норм, а моніторингові групи перевірятимуть дотримання правил.

"Додатково адаптовувати місто до правил помаранчевої зони необхідності немає, бо ми живемо в цьому режимі останні 6 місяців", – зазначив мер міста.

Крім того, міська комісія ТЕБ і НС у вівторок, 4 серпня ухвалила рішення не вводити заборону за умов дотримання протиепідемічних вимог, використання масок, дезінфекторів, соціальної дистанції.

Крім того, було вирішено провести перевірку ринків, супермаркетів, ТРЦ, спортивних закладів та закладів громадського харчування на дотримання карантинних вимог. У разі недотримання цих вимог міська комісія буде приймати рішення про припинення їхньої діяльності.

Читайте також: "Карантинний" Луцьк: скільки маршруток виїхали на маршрути

Зазначимо, державна комісія ТЕБ і НС встановила з 1 серпня, зокрема, у Львові помаранчевий рівень епідемічної безпеки через значне поширення коронавірусу. За останню добу у Львівській області виявили 146 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Додаткові обмеження, які передбачені для "помаранчевої" зониробота хостелів, турбаз, окрім готелів;робота розважальних закладів і ресторанів вночі;планові госпіталізації;робота спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури;приймати нові зміни в дитячі табори;обмеження для масових заходів – одна людина на 20 квадратних метрів і не більше 100 людей загалом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook