Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що угода про повне припинення вогню на Донбасі з 27 липня має бути підписана лідерами країн "нормандської четвірки", що підвищить її статус і збільшить шанси на дотримання досягнутих домовленостей.

Читайте також: Зеленський підписав зміни до виборчого кодексу

Про це Зеленський заявив під час спілкування з представниками ЗМІ у КПВВ "Станиця Луганська" в рамках робочої поїздки на Донбас, сказано на сайті глави держави.

"У нас дійсно багато професіоналів, які знаходяться в постійних переговорах в форматі засідання ТКГ (Тристоронньої контактної групи) і які домовилися про дуже серйозний крок для всієї нашої країни – постійне припинення вогню.

Читайте також: Зеленський схвалив безвіз для низки країн

Цей документ зараз очікує підписання всіх сторін Нормандське групи. Вірю в те, що всі сторони – Україна, Франція, Німеччина і РФ – підпишуть, і з 27 числа, вірю, що може наступити момент, коли буде постійне припинення вогню", – розповів президент.

Зеленський також зазначив, що в разі обстрілу українських військових на Донбасі вони завжди відповідають і дуже потужно.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook