Організатори новорічної вечірки партнерів відомої косметичної компанії Oriflame Cosmetics Ukraine використали теля для "декору" на світлинах. Це неабияк обурило зоозахисників, які дорікнули компанії негуманним поводження з твариною.

Читайте також: Пізд*та попільничка: військовий волинської бригади загасив цигарку об труп кішки (відео 18+) − ЗМІ

Про це йдеться на сторінці UAnimals, передає ТСН.

Інцидент трапився у Чернігові. Зокрема, на світлинах видно, що учасники корпоративу фотографувалися на фоні теляти, у якого морда завʼязана мотузкою. Можна припустити, що тваринку використали як символ прийдешнього року за китайським календарем.

"У Чернігові на святкування Oriflame Cosmetics Ukraine вирішили притягти теля, яке під час шумної вечірки на прив’язі слугувало декором для фото", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Волині невідомі отруїли вуличних псів (фото)

Своєю чергою, компанія Oriflame відхрестилася від скандалу і пояснила, що корпоратив у Чернігові нібито був організований партнерами самостійно власними коштами і  вони не можуть контролювати дії, які проводять їхні партнери. У компанії запевнили, що "не підтримують будь-які неетичні дії з використанням тварин".

"У нас не було інформації про те, що в заході будуть використані тварини. Ми не підтримуємо будь-які неетичні дії з використанням тварин. Але ми не в змозі контролювати дії, які проводять наші партнери, які не є співробітниками компанії, у своїх приватних цілях без якого-небудь залучення з боку Оріфлейм. Ми поважаємо права і свободи наших співробітників, партнерів і суспільства в цілому, але засуджуємо використання тварин у будь-яких неетичних цілях", – йдеться у заяві Oriflame

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook