Активний циклон принесе в Україну негоду - снігопади розпочнуться на заході країни вже завтра і до вівторка, 9 лютого, перемістяться на схід. Температура повітря знижуватиметься місцями до 23 градусів морозу.

Читайте також: Магнітна буря накриє Землю на вихідних

Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

"У найближчі три доби у зв'язку з переміщенням активного циклону очікуються складні погодні умови", − вказали синоптики.

Завтра у західній частині, 8 лютого в більшості областей випадатиме сніг, у західних, північних та центральних областях, 9 лютого і на сході значний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, у південних областях та на Прикарпатті сніг з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу; вдень 9 лютого на заході та півдні припинення опадів.

Температура 7-8 лютого у південній частині та на Прикарпатті вночі 3-9° морозу, вдень 1-6° морозу, на решті території вночі 11-17° морозу, на Сумщині та Чернігівщині 18-23°, вдень 8-14° морозу; 9 лютого вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу, на півдні та Прикарпатті вночі близько 0°, вдень 1-7° тепла (у північній частині вночі та вдень 5-10° морозу).

На дорогах країни ожеледиця.

На Київщині завтра без опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 13-15° морозу, вдень близько 10° морозу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook