Сьогодні, 7 квітня, лучани зможуть віддати шану захисникові України Сергію Сулимі.

Читайте також: На Донбасі загинув ще один волинянин

Відспівування загиблого Героя розпочнеться о 13.30 в Свято-Троїцькому кафедральному соборі, йдеться на сайті міської ради.

О 14.20 відбудеться громадянська панахида на Театральному майдані.

Сьогодні у Луцьку розпорядженням міського голови оголошено День жалоби.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Читайте також: У Луцьку вшанували пам'ять загиблих на Донбасі Героїв (фото)

Як повідомлялось раніше, у зоні ООС під час проходження служби загинули два бійця, родом з Волині – Сергій Сулима та Андрій Горлатий.

Сергій Олександрович Сулима, 1980 р.н. – військовослужбовець підірвався учора, 3 квітня, на невідомому пристрої. Родом із м. Луцьк, але останні роки проживав на Івано-Франківщині, звідти і пішов на контракт. Неодружений. На Волині проживають мати та сестра.

Андрій Васильович Горлатий, 1976 р.н. – молодший сержант, ст.механік-водій загинув сьогодні, 4 квітня, через вогнепальне поранення у голову. До призову на контракт у січні 2018 року проживав у м.Луцьк. Розлучений, ростуть два сина Максим і Павло. В Луцьку ще проживають мати та сестра.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook