Загадкова смерть у люксовому номері готелю "Срібні лелеки". Вбивство чи нещасний випадок? Хто був цей чоловік, і за яких обставин обірвалось його життя.

Читайте також: Повідомили причину смерті молодого лучанина у "Срібних Лелеках"

Журналістам телеканалу "Аверс" стало відомо, що загиблим виявився 32-річний лучанин Валентин Долгий. Чоловік нещодавно одружився та протягом року жив із своєю дружиною. Вони будували плани на майбутнє та планували поїхати у подорож до Шрі-Ланки та не судилося. Адже 13 листопада його знайшли мертвим у номері для ВІП клієнтів готелю "Срібні Лелеки", який чоловік зняв напередодні. Раніше повідомлялося про те, що існує чимало версій смерті лучанина. Поліція одразу почала говорити, що це не було умисне вбивство, а в готелі запевняли, що він впав, вдарився та помер. От тільки дивно було те, що на випадкову смерть приїхало 20 екіпажів патрульних, які нікого не впускали на територію та нічого не повідомляли.

Однак, щоб з'ясувати правду журналісти вирушили до будинку, де мешкає родина померлого. У дворі ми зустріли приятелів загиблого, які про його смерть нічого не знали. Вони розповіли, що чоловік працював на Варшавському ринку разом з матір'ю. Там вони мали три контейнери, в яких продавали запчастини.

Після того, журналісти вирушили на Варшавський ринок, де працював загиблий, аби відшукати його матір та колег, які могли б його знати.

У поліції назвали причину смерті 32-річного лучанина Валентина Долгого. Кажуть – помер через серцевий напад.   

"За попереднім висновком судова-медичної експертизи смерть настала внаслідок нещасного випадку, тобто цілком ймовірно, що чоловік міг впасти і отримати тілесні ушкодження і те що особа потерпілого встановлена. Це 32-річний житель обласного центру. Він не мав проблем із законом", – зазначив речник поліції Волині Віктор Гомоль.

"Наразі підстав у мене говорити, що чоловік був під дією алкоголю чи наркотиків теж немає", – додав поліцейський.

Що ж знайшли того вечора у злощасному номері готелю?

"На місце події виїжджали вибухо-техніки поліції області, було виявлено та вилучено гранати. Ці гранати є для гри у страйкбол. Це якийсь муляж. Ні, це ігрові гранати, гранати для гри у страйкбол", – зазначив Віктор Гомоль.

Також під час огляду місця події правоохоронці вилучили особисті речі загиблого та відео з камер спостереження. Досить багато переполоху, як для випадкової смерті і ще більше запитань. Чому місцевий житель, який працював на ринку,  зняв собі люксовий номер, який не можна забронювати у вільному доступі – він лише для особливих гостей готелю? Та як, заробляючи на життя продажем запчастин, він міг дозволити собі такі дороговартісні розваги? І чому чоловік, замість того, аби готуватися до подорожі на Шрі-Ланку з молодою дружиною усамітнився в готелі?

Читайте також: Повідомили ексклюзивні подробиці смерті молодого лучанина у "Срібних лелеках"

Ще більше викликають подиву речі, які виявили поряд з тілом – жіночі перуки та одяг і більше того, з достовірних джерел журналістам ТРК "Аверс" стало відомо, що в той вечір загиблий очікував на гостя. Чому у цій історії так багато невідповідностей? Складається враження, що справжні обставини загибелі лучанина хтось старанно намагається приховати.  

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook