Уродженку Волині Юлію Сологуб, бортпровідницю літака МАУ, який зазнав авіакатастрофи в Ірані, поховають в Києві на Дарницькому кладовищі.

Читайте також: Ідентифікували тіла всіх загиблих українців в Ірані

Про місце поховання розповіли знайомі загиблої бортпровідниці. Про це пише Буг.

15-го січня експерти МВС України, які перебувають в Тегерані, отримали ДНК-профілі останків всіх 11-тьох загиблих в авіакатастрофі українців.

Церемонія прощання має відбутися 19-го січня на летовищі у Борисполі у терміналі Б з 14-15:00 до 19-20:00 орієнтовно, поховання заплановані вже на 20-те січня.

Юлію Сологуб поховають на Дарницькому кладовищі в Києві.

Читайте також: Після влучання першої ракети припинив працювати зв'язок, після другої − літак почав падати: як збили український Boeing

Нагадаємо, у шахтарському місті дівчина закінчила НВК "Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1- колегіум", нині – Нововолинський ліцей №1. Цю інформацію підтвердив директор навчального закладу Сергій Мороз.

Як розповідають знайомі 25-річної волинянки, після навчання Юлія жила і працювала у Києві. В МАУ вона пропрацювала лише кілька місяців.

Раніше Юлія навчалася у Київському національному лінгвістичному університеті. У 2018 році вийшла заміж.

Нагадаємо, у столиці Ірану Тегерані розбився український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс "Тегеран – Київ".

На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Усі вони загинули.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook