Олена Кравець підчепила коронавірус і змушена була відмовитися від зйомок і роботи. Зокрема, їй довелося піти на самоізоляцію через позитивний аналіз на COVID-19 і в "Жіночому кварталі" її замінили інші артистки.

Читайте також: Ольга Фреймут захворіла на коронавірус – ЗМІ

Зірка студії "Квартал 95" і близька подруга Зеленського опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, де вона читає вірші Сергія Жадана. Також артистка розповіла про своє самопочуття, пише РБК.

"Такі вірші, здається, мають цілющу силу! Мені набагато краще! Дякую вам усім за підтримку, друзі! Я отримала стільки побажань від вас! Вже почуваю себе добре, майже одужала, була легка форма хвороби, слава Богу...Скоро закінчиться мій двотижневий карантин, сподіваюся, і ми побачимося нарешті. Ви тільки бережіть себе, добре?" – написала Олена Кравець.

Вона також привітала Україну з Днем Незалежності.

"З Днем Народження, рідна ненечко! Трохи з запізненням, вибач!" – зазначила артистка.

Читайте також: Дуже відверто: Настя Каменських повністю оголилася (фото)

В коментарях шанувальники побажали Олени Кравець якнайшвидшого одужання і повернення в усі проєкти.

Варто відзначити, що коронавірус вразив і інших зірок українського шоу-бізнесу. У четвер, 27 серпня, про позитивні тести на COVID-19 повідомив український музикант Сергій Бабкін. Він зазначив, що заразився вірусом не тільки він, але і його дружина Сніжана.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook