Місцева жителька, яка нещодавно потрапила у ДТП у селі Копачівка Рожищенського району досі знаходиться у відділенні реанімації Луцької міської лікарні.

Читайте також: Неподалік Луцька автівка збила молоду дівчину, постраждалу відкинуло на декілька метрів (фото)

Медики діагностували в неї переломи ребер, струс мозку, забої голови, наявні проблеми з диханням.

Про це виданню "Під прицілом" стало відомо з власних джерел.

Свідки жахливої трагедії розповідають, що того недільного вечора молодь гуляла у центрі села. Дівчина також йшла на зустріч з друзями, коли потрапила під колеса на новому освітленому пішохідному переході.

Водій каже, що просто не помітив дівчину, бо вона, начебто, була у чорному капюшоні та навушниках.

Знайомі дівчини зізнаються, що на даний час 18-річна студентка волинського вишу все ще знаходиться у реанімації під пильним наглядом лікарів. Окрім того, що в неї діагностували переломи ребер, забої голови та інші травми, Вікторії важко дихати. Медика кажуть, що потрібна операція.

Читайте також: Поки чоловік, який збив молоду волинянку на переході хамив, водій маршрутки надавав потерпілій допомогу

Спочатку небайдужі друзі потерпілої вирішили в Інтернеті та серед знайомих зібрати кошти на лікування, але рідні відмовилися, бо, зізнаються, що водій, який був за кермом машини того вечора, не виходить з лікарні та повністю оплачує вартість медикаментів дівчини.

Стало відомо, що чоловік й сам має проблеми зі здоров’ям, адже бореться з онкологією.

Натомість у селі після цього випадку заговорили про встановлення камер відеоспостереження, як у сусідньому Княгининку. Бо ДТП на міжнародній трасі, особливо, після її ремонту – не одиничний випадок. Таким чином, люди сподіваються, що відеофіксація допоможе з’ясувати правду у таких ситуаціях. Та й на дорозі стане безпечніше.

Читайте також:  "Хр*н на неї! Збив та й збив! Всеодно відмажуть", – водій, який збив молоду волинянку на переході (відео)

Нагадаємо, що нещодавно на автодорозі у селі Копачівка Рожищенського району автомобіль "Volkswagen Passat" збив 18-річну дівчину на пішохідному переході. Нею виявилася 18-річна місцева жителька Вікторія Можар.

За повідомленням сектору комунікації поліції Волинської області, слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілій, розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook