У Луцьку перевірятимуть підприємців, які хочуть вести цілодобовий режим роботи чи встановлювати МАФи. Так вони повинні повністю декларувати доходи та чи мають найманих працівників.

Читайте також: Луцький РАЦС стане філією ЦНАПу

Проект рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 18.08.2015 № 479-1 "Про забезпечення додаткового наповнення міського бюджету" ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 23 січня, пише ІА Волинські Новини.

Читайте також: У Луцьку визначили режим роботи для ресторанів, барів та кафе у 2019 році

Відповідно до проекту змін, управлінню розвитку підприємництва та реклами міськради при зверненні суб’єктів господарювання щодо встановлення цілодобового режиму роботи (або режиму роботи в межах цілодобового) та управлінню містобудування та архітектури міськради при зверненні суб’єктів господарювання щодо погодження розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності потрібно здійснювати обмін інформацією з Луцьким управлінням ГУ ДФС у Волинській області щодо повноти декларування отриманих доходів, сплати обов’язкових платежів (податків, зборів) та залучення до здійснення господарської діяльності найманих працівників в об’єктах торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter