На території Волинської області можливе значне посилення карантину за відповідних умов. Про це розповіли під час черговго брифінгу у Волинській ОДА 17 липня.

Читайте також: Вимірювання температури та дистанція: як працюватимуть заклади харчування під час карантину у Луцьку

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що посилення карантину на Волині можливе за умов погіршення епідеміологічної ситуації.

"Лікарямо-епідеміологами щоденно проводиться аналіз ситуації на Волині. Якщо протягом трьох днів ситуація погіршуватиметься, то заходи посилення адаптивного карантину, які були прийняті обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, будуть запроваджуватися негайно", – зазначила Наталія Янко.

На брифінгу також закликали дотримуватися простих правил карантину, як суб'єктів господарювання, чи це спортшколи, ресторани, перевізники, дитячі садки, так і звичайних волинян.

Читайте також: У медзакладі Луцька двоє працівників захворіли коронавірусом

Нагадаємо, що за останню добу на Волині зареєстровано 41 новий випадок захворювання на COVID-19: м. Луцьк – 16, Луцький район – 7, Камінь – Каширський район – 3, Ківерцівський район – 3, Ратнівський район – 3, Іваничівський район – 2, Локачинський район – 2, Володимир – Волинський район – 1, Горохівський район – 1, Любешівський район – 1, Маневицький район – 1, Старовижівський район – 1. Одужало за добу 46 осіб. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook