Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка проходить лікування від раку, після приходу популярності страждала від манії переслідування.

Читайте також: Родичі Анастасії Заворотнюк опублікували першу офіційну заяву

Про це йдеться в матеріалі видання "Комсомольская правда", де стверджується, що у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" завжди були певні секрети, які ховалися від публіки.

Уточнюється, що манією переслідування вона почала страждати через раптову популярності після ролі няні Віки в серіалі. Заворотнюк виявилася не готовою до уваги папараці, які чатували її на кожному кроці й складали небилиці про нові романи і коханців.

"Я була загнана в кут, страх був просто нестерпний. Я перестала виходити з дому, довіряла тільки сім'ї та парі подруг. Якщо треба було десь з'явитися, одягала капелюх і величезні окуляри, і все одно боялася, що мене впізнають", – одного разу зізналася Заворотнюк.

В такому стані актриса жила чотири роки та ігнорувала психотерапевтів, незважаючи на паніку. Після розлучення з другим чоловіком Дмитром Стрюковим актриса обпеклася на одному з таких фахівців, який викачував гроші, але не поміг. З важкої депресії Анастасію зміг витягнути тільки фігурист Петро Чернишов – майбутній чоловік.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook